GPU bányászgép javítás, rig optimalizálás

Teljes körű szervizszolgáltatás GPU bányászoknak

5 éve foglalkozunk GPU bányászgépekkel. Szakértő csapatunk teljes körű szolgáltatást nyújt a GPU bányászoknak: tervezés, építés, bővítés, javítás, karbantartás, konzultáció.

 

GPU bányászgép szerviz szolgáltatásaink

Bányászgép optimalizálás: A bányászgép optimalizálás lehetővé teszi, hogy a lehető legmagasabb bányász teljesítményt érd el a lehető legalacsonyabb fogyasztás mellett.

GPU bővítés: A bányászgéped bővítésével kihozhatod a maximumot a jelenlegi bányászgépedből, optimálisabbá teheted a hardver működését.

RIG karbantartás: A bányászgép karbantartásával biztosíthatod a hardvered optimális üzemelését (optimális hőmérséklet, alacsony zajkibocsátás) és a hosszabb élettartamot.

RIG tervezés: A bányászgép tervezés során az igényeidnek és pénztárcádnak megfelelően állítjuk össze a számodra ideális bányászgépet. Bízd ránk a rig tervezését!

RIG építés: A GPU bányászgépek építése szakértelmet igényel. Bízd ránk a rig építését és mentesülsz mindenféle fejfájástól, amit a hardverek inkompatibilitása vagy a kábelek sokasága okoz.

RIG építése optimalizálással: A RIG építése mellett az bányászgép optimalizálását is elvégezzük. GPU-s bányászat esetén nem kell félned az esetleges változásoktól, hiszen a hardverek rengeteg bányászati algoritmusra beállíthatók!

Online vagy személyes konzultáció: Online konzultáció során kényelmesen csöppenhetsz bele a kriptovaluta bányászat rejtelmeibe, ha a személyes konzultációt választod fényűző irodánkban veheted kezeid közé a leendő bányászgépeid!

 

Segítségre van szükséged? Kérd ajánlatunkat!

 

GPU bányászgép javítás árlista

  • Optimalizálás: 2.000 Ft + ÁFA /kártya
  • Bővítés : 13.000 Ft + ÁFA /kártya
  • Online konzultáció: 8.500 Ft+ ÁFA /alkalom (1 óra)
  • Személyes konzultáció: 12.000 Ft + ÁFA /alkalom (1 óra)
  • Rig karbantartás: 5.000 Ft + ÁFA /kártya
  • Rig tervezés: 20.000 Ft + ÁFA /terv
  • Rig építés (alap): 12.000 Ft + ÁFA /kártya
  • Rig építés (optimalizálással): 14.000 Ft + ÁFA /kártya

 

Segítségre van szükséged? Kérd ajánlatunkat!