Goldshell bányászgépek

Érdekel a kriptobányászat vagy valamelyik bányászgép? Segítünk!

Contact

Goldshell a világ egyik legnagyobb Asic bányászgépgyártója!

A Goldshell piacvezető bányászgép gyártó vállalat, amelyet 2017-ben alapítottak. A székhelye Sanghajban található, de rendelkezik irodákkal többek között Hangzhou-ban, Hongkongban és Szingapúrba. A Goldshell élen jár a kripto bányászgép gyártásban, legyél kezdő vagy tapasztalt bányász, a Goldshellnél megtalálhatod a számodra megfelelő bányászgépet. A Goldshell 3 termékcsaládba sorolja a termékeit: box, lite és pro.

Válaszd ki a coin-t, amiben hiszel, és találd meg a számodra megfelelő Goldshell bányászgépet!

A Goldshell kínálatában számos algoritmus bányászatára alkalmas, különböző teljesítményű gép található, legyen szó Kadena, Litecoin, Nervos, Siacoin, Lbry vagy DogeCoin bányászatról.

Goldshell Box termékcsalád

A Goldshell box termékcsalád kifejezetten otthoni bányászatra alkalmas gépeket kínál széles választékban. A gépek fogyasztása, zaj- és hőkibocsátása teszi alkalmassá őket arra, hogy akár otthonodban elhelyezve 0-24-ben termeljen neked.

A Goldshell Box termékcsalád tagjai:

Goldshell Lite termékcsalád

A Goldshell Lite termékcsalád bányászgépei otthoni és főként irodai környezetben való üzemeltetésre lettek kifejlesztve. Zajkibocsátásukat tekintve olyan helyen érdemes elhelyezni a gépeket, ahol nem zavarják a mindennapi életviteledet.

A Goldshell Lite termékcsalád tagjai:

Goldshell “Pro” kriptovaluta bányászgépek

A Goldshell „pro” bányászgépei kiemelkedő bányászati kapacitással és magas hatékonysággal rendelkeznek. A gépek üzemeltetése bányászfarmokon javasolt, ahol alacsonyabb áramköltségek mellett, megfelelő körülmények között tárolhatod és üzemeltetheted a géped.

Goldshell „pro” bányászgépek:

Ha kérdésed van a Goldshell bányászgépekkel kapcsolatban, szakértőink bármikor a rendelkezésedre állnak!

Szeretnék beszélni egy szakértővel!