AsicMinerz
szervizközpont

ASIC bányászgépek javítása, karbantartása

Saját budapesti szervizközpontunkban végezzük az ASIC bányászgépek javítását, karbantartását. Szervizünkbe az egész Európai Unióból fogadunk megbízásokat.

2018 óta foglalkozunk bányászattal, a saját farmunk üzemeltetése során pedig rengeteg tudást és tapasztalatot gyűjtöttünk a bányászgépek javításában. Dedikált szervizcsapatot építettünk fel, akik speciális gyártói képzéseken tökéletesítették szerviztudásukat.

Az idő pénz (szó szerint).
Fontos, hogy a gépek gyors, szakértői kezekbe kerüljenek.

Bitmain tanúsítvány
Ügyfélszolgálat online, telefonon
Ajtótól ajtóig szállítás

Segítünk, hogy bányászgéped minél-előbb újra termelhessen. Kérd ajánlatunkat!

Send inquiry

FAQ

Hogy jut el hozzátok a gépem?

Személyesen is behozhatod bemutatótermünkbe a hibás gépet, vagy bármely futárszolgálattal elküldheted a részünkre. Amennyiben szeretnéd futár szervezésében is tudunk segíteni, ebben az esetben a szállítási díj a szerviz díjához adódik a javítás végén.

Hol található a bányászgép szerviz?

Szervizünk Budapesten található, de ügyfeleink és értékeik védelme érdekében a lokációja nem publikus.

Mennyibe kerül a javítás?

Az ár a meghibásodás jellegétől és a szükséges alkatrészektől függ. Részletes árlistánkat itt tudod megnézni.

Mennyi garanciát vállaltok a javításra?

A javított elemekre 1 hónap garanciát tudunk vállalni.

Foglalkoztok a gépek tisztításával is?
Mire van szükségetek egy első körös árajánlat küldéséhez a javításról?

Képekre a hibás gépről / részéről, illetve a log file is nagy segítség az első körös árajánlat adásához.

Már javított gépeket is szervizeltek?

Ez attól függ, mi lett előtte javítva a gépen korábban. Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon és egyeztetjük a részleteket.

El kell küldenem a teljes gépet, vagy elegendő a hibás elem?

Mi minden esetben azt ajánljuk, hogy a teljes gépet hozd el nekünk, így tudjuk garantálni a hosszú távú tesztelést.

Mi van ha javítási folyamat közben derül ki, hogy nem javítható a gépem?

Természetesen a javítás közben folyamatosan tájékoztatunk géped állapotáról. Amennyiben a géped nem tudjuk megjavítani, a munkadíjat, valamint a felhasznált anyagok költségét kell megfizetned.

Hogyan néz ki a szervizelés folyamata?

Beérkezés után 5 nap alatt kollégáink az első, rövid távú tesztelés alapján megállapítják az esetleges hibákat és részletes árajánlatot készítenek a javításról. Ezután elküldjük az eredményeket és természetesen a kalkulált árak függvényében tudsz arról dönteni kéred e javítást vagy sem. Amennyiben nem kéred a javítást, a vizsgálat díját kell kifizetned. Az elsődleges rövid távú tesztek során nem feltétlenül derül ki minden probléma, így az az alapján adott árajánlat tájékoztató jellegű, nem feltétlenül fedi le a javítás végösszegét, de természetesen a javítás összegének változása esetén a javítás előtt értesítünk a változásról és a felmerülő hibákról, és akkor végezzük el a munkát amennyiben jóváhagyásra kerül a részedről.

A folyamat leírását a bányászgép szerviz oldalon találod.

Mikor kell fizetnem a szervizért?

A szerviz díját a munkálatok befejezése után, a gép átvétele előtt kell fizetned.

Milyen típusú gépeket tudtok javítani?

A bitmain Antminer szériát, abból is kifejezetten az L7-es, S9-es, S11-es, S15-ös valamint a teljes 17-es és 19-es sorozatot, de folyamatosan fejlesztéseket eszközölünk, hogy a közeli jövőben minden népszerű márkát és géptípust javítani tudjunk.

Mennyi idő a javítás?

Általánosan elmondható, hogy nagyon eltérő átfutási idővel lehet számolni a hibák komplexitásától függően. Tapasztalataink alapján rövid távú tesztelést követően várhatóan 2-4 hét, de ezt nagy mértékben befolyásolja az időközben realizált hibák száma. Természetesen folyamatosan tájékoztatni fogunk arról, hogy várhatóan mikorra készül el a géped.

Hol találom meg a gépem log file-ját?

Modellenként eltérő. A dashboardokba belépve a logba, a Clog és Hlog fülön található szöveget szükséges egy Word vagy egy Text file-ba elküldeni nekünk. Amennyiben szükséged van további segítségre ehhez kapcsolódóan, keresd kollégáinkat a központi telefonszámunkon.

Szervizfolyamat az első kapcsolatfelvételtől a gép visszaszállításáig

1.
Első kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés (Ügyfél)

Töltsd ki az ajánlatkérő formot a weboldalon vagy hívj minket telefonon. Fontos, hogy ismerjük a javítandó gép típusát és a probléma jellegét, mert ez alapján tudjuk az előzetes költségbecslést elkészíteni.

2.
Előzetes költségbecslés (AsicMinerz)

A megadott információk alapján megbecsüljük a javítás várható költségeit. Fontos, hogy ez nem feltétlen a végleges ajánlat, az ár a diagnosztika és javítás fázisában még változhat, de erről folyamatosan tájékoztatjuk az ügyfeleket.

3.
Előzetes költségbecslés elfogadása (Ügyfél)

Az előzetes ajánlat alapján eldöntheted, hogy megbízol-e minket a munkával. Amennyiben igen, várjuk a géped!

4.
Gép beküldése (Ügyfél)

Az ajánlat elfogadását követően várjuk a gépedet a címünkre: 1123 Budapest, Alkotás utca 55-61, C. ép. 5. emelet (Hillside irodaház). A gépet elküldheted futárral vagy behozhatod személyesen is. Amennyiben személyesen szeretnéd behozni, mindenféleképpen egyeztess időpontot kollégáinkkal.

5.
Diagnosztika, tesztelés (AsicMinerz)

A bányászgépet először diagnosztikai vizsgálatnak vetjük alá és teszteljük a működését. Ebben a fázisban tárjuk fel a hibákat és állapítjuk meg, hogy javítható-e a gép.

6.
Költségbecslés pontosítása a diagnosztika alapján (AsicMinerz)

A diagnosztika eredményei alapján megállapítjuk a szükséges alkatrészcseréket és pontosíjuk az előzetesen adott ajánlatot.

7.
Pontosított költségbecslés elfogadása (Ügyfél)

A pontosított ajánlatot elküldjük, mely alapján eldöntheted, hogy továbbra is szeretnéd-e a bányászgép szervizét. Amennyiben elfogadod az ajánlatot, megkezdjük a munkát.

8.
Javítás (AsicMinerz)

Ebben a fázisban végezzük el a gép javítási munkálatait, cseréljük a szükséges alkatrészeket. A javítási munkák során felszínre kerülhetnek olyan problémák, olyan alkatrészcserék, amelyekre a diagnosztika nem világított rá. Minden ilyen felmerülő plusz költségtételről egyeztetünk közben veled, folyamatosan tájékoztatunk.

9.
Tesztelés (AsicMinerz)

Miután a bányászgép javítását elvégeztük, teszteljük a működését. Csak abban az esetben nyilvánítjuk javítottnak, amennyiben a teszt során is hibátlanul működik.

10.
Végszámla kiállítása és fizetés (AsicMinerz, Ügyfél)

A javítást követően kiállítjuk a végszámlát és elküldjük a megadott elérhetőségedre. A javított gépet csak a fizetést követően juttatjuk vissza. Készpénzzel vagy átutalással is tudsz fizetni.

11.
A javított gép visszaküldése az ügyfélnek (AsicMinerz)

Amennyiben kiegyenlítetted a számlát, a bányászgépet a megadott címre elküldjük a futárral vagy személyesen is átveheted az irodánkban egy előre egyeztetett időpontban. Irodánk címe: 1123 Budapest, Alkotás utca 55-61, C. ép. 5. emelet (Hillside irodaház).

Áll a termelés, mert a géped javításra vár?
Ne késlekedj, kérj ajánlatot!

Send inquiry

Antminer S17/S19/L7/S21, minden Hyd javítási árlista

Diagnosztika, vizsgálat
150 EUR/db
Megelőző karbantartás
100 EUR/db
Control board javítás
150-250 EUR
Control board csere
375 EUR
Hashboard javítás *, **
250 EUR/hashboard
Hashboard chip csere ***
45 EUR/chip
PSU csere
375 EUR/db
Hőmérséklet érzékelő javítás
150-250 EUR/eszköz
PIC/EEPROM firmware (minden boardra)
75 EUR/db
Ventillátor csere
65 EUR (4 ventillátort tartalmaz)
Log fájl elemzés
30 EUR/óra
Online konzultáció / Diagnosztika távoli hozzáféréssel
60 EUR/Gép

* Az eszköz diagnosztikai vizsgálatát minden esetben felszámoljuk.
** Tartalmazza a diagnosztika és a megelőző karbantartást is egy board esetén.
***Kivéve a E9-es gép esetében, ahol az ár egyedileg kerül meghatározásra.