Mi vagyunk az AsicMinerz

Kripto bányászgépek értékesítése, üzemeltetése, javítása, tanácsadás.

Teljeskörű, prémium szolgáltatás kriptobányászoknak

A magyar tulajdonú AsicMinerz az egyik legmeghatározóbb cég a kriptobányász piacon. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a bányászoknak, legyen az tapasztalt, kezdő vagy érdeklődő, aki még csak kacsingat a kriptobányászat felé.

Mivel foglalkozunk?

Mindennel, ami kapcsolódik a bányászathoz: bányászgépek értékesítése, üzembehelyezése, üzemeltetése, bányászgép flotta management, bányászgépek javítása, edukáció és a bányászathoz kapcsolódó pénzügyi és jogi tanácsadás.

„Szeretnénk közelebb hozni az emberekhez a kirptobányászatot. Célunk, hogy egyre többen értsék, miről is szól a kriptobányászat és egyre szélesebb rétegek számára legyen elérhető. Ezért is nyitottuk meg Közép-Kelet-Európa első kripto bemutatótermét Budapesten.”

Megbízható partner a kriptobányászatban

Jogi és pénzügyi
tanácsadás

Bányászgép flotta
management

Ügyfélszolgálat
telefonon, online

Bányászgép
üzemeltetés

Szerviz
központ

Mi is kriptobányászok vagyunk.
Megértjük az igényeidet, kétségeidet.

Szakértők vagyunk, akik ismerik a kripto piacot.
Mi is jártunk már ugyanabban a cipőben, mint Te.
Segítünk eligazodni a kriptobányászat világában.

Évekkel ezelőtt, amikor belecsöppentünk a kripto világába, számos kihívással, nehézséggel kellett megküzdenünk. Nem találtunk olyan céget, egy olyan partnert, amely megfelelő színvonalon ki tudta volna szolgálni az igényeinket – különösen kezdő bányászként.

Ezért döntöttünk úgy, hogy megalapítjuk az AsicMinerz-t. Egy olyan céget akartunk létrehozni, amely teljeskörű, prémium szolgáltatást nyújt és lépésről lépésre segíti ügyfeleit a kriptobányászat felé vezető út minden állomásán, legyen az akár profi bányász, akár kezdő vagy akár olyan érdeklődő, aki csak szeretne többet megtudni a kripto világáról, szeretné megérteni és megismerni a kriptobányászatot.

“Az sem baj, ha még csak most ismerkedsz a kriptoval vagy teljesen ismeretlen még számodra ez a világ. Lépésről lépésre segítünk kiigazodni benne. Célunk, hogy közelebb hozzuk és elérhetővé tegyük mindenki számára a kriptobányászatot.”

Csapatunk

Józsa Bence társ-alapító, CEO
LinkedIn
Hájer Dániel társ-alapító, CEO
Szabó Áron Head of marketing
LinkedIn
Kalmár Tamás Head of sales
LinkedIn
Váczi Ágnes Marketing manager
LinkedIn
Koroknai-
Musinszki Patricia
Office manager

Dolgozz profikkal!

Segítünk eligazodni a kripto világában.

Többet szeretnél megtudni a bányászatról?
Érdekel egy termék és kérdéseid vannak? Ne habozz!

Írj vagy hívj minket, dobj egy üzenetet chaten, foglalj időpontot vagy gyere be személyesen az irodánkba és beszélgessünk egy kávé mellett!

Get in touch