Bitmain AntMiner bányászgépek

Érdekel a kriptobányászat vagy valamelyik bányászgép? Segítünk!

Contact

A Bitmain a világ vezető, nagyteljesítményű kripto bányászgép gyártója!

A Kínai tulajdonú Bitmain 2013 óta gyárt Asic kripto bányászgépeket. A cég anyavállalata Kínában van, de vannak további leányvállalatai az Amerikai Egyesült Államokban, Szingapúrban és Malájziában is. A Bitmain Antminer modelljei között megtalálhatók Bitcoin, Kadena, Litecoin, Dogecoin bányászatára alkalmas professzionális hardverek.

A Bitmain Anminer bányászgépek bányászati kapacitása kiemelkedő, hatékonyságuk magas. A gépek üzemeltetése bányászfarmokon javasolt, ahol alacsonyabb áramköltségek mellett, megfelelő körülmények között tárolhatod a géped.

Nagyteljesítményű Bitcoin bányászgépek!

A Bitmain Antminer S19-es termékcsalád kiemelkedő teljesítményű, Bitcoin bányászatára alkalmas bányászgépek széles választékát kínálja. Az Antminer S19 XP a jelenleg elérhető legerősebb Bitcoin bányászgép a piacon.
Azt Antminer S19-es termékcsalád tagjai:

Bányássz hatékonyan Scrypt algoritmust!

A Bitmain Antminer L7 termékcsalád tagjai között megtalálod a számodra megfelelő Syrpt algoritmus bányászatára alkalmas kripto bányászgépet. A Syrpt algoritmussal számos altcoint, például Dogecoin-t, Florincoin-t, Litecoin-t és Verge-t is bányászhatsz.

Azt Antminer L7-es termékcsalád tagjai:

A legerősebb Kadena bányászgép a piacon!

A Bitmain Antminer KA3 a jelenleg elérhető legerősebb Kadena coin bányászatára alkalmas gép a piacon. Maximális teljesítménye 166 Th/s, energiafogyasztása 3154 W.
Megnézem a Bitmain Antminer KA3-at!

Kérdésed van Bitmain Antminer kripto bányászgépekkel kapcsolatban? Szakértőink bármikor a rendelkezésedre állnak!

Szeretnék beszélni egy szakértővel!