Hírek, Podcast

Mire tudod használni a felhalmozott kriptovalutát

A kriptovaluta egy digitális pénz, vagyis a felhalmozott kriptovalutákkal ugyanazt lehet csinálni, mint a hagyományos pénzzel.

A kiptovalutákat le lehet kötni, lehet kamatoztatni, át lehet váltani másik kriptovalutára, vagy hagyományos pénzre, de akár ATM-en keresztül kézpénzre is lehet váltani.

Kriptovaluta váltás

Számos online felület van, ahol a coinokat centralizált exchangen keresztül át lehet váltani, vagy pedig lehetőség van arra, hogy decentralizált módon, két wallet között lehet váltani a coinokat.
A legnagyobb kriptovaluta exchange-ek: Binance, Crypto.com vagy a Kraken.

Bitcoin automaták

Habár egyszerűnek tűnik, mégsem a legegyszerűbb módja a kripto felhasználásához, a Bitcoin automaták használata. Ezen az ATM-eken keresztül a walletet beazonosítva rendelkezhetsz arról, hogy szeretnél kriptot vásárolni vagy eladni.

Bankkártyás fizetés kriptoval

Az exchange szolgáltatóknál lehetőséged van arra, hogy bankkártyát igényelj. Ebben az esetben, egy technikai bankszámla segítségével, úgy lehet elkölteni a kriptovalutát, hogy közben átváltja a rendszer a coinokat, hagyományos valutára.

Szeretnéd megtudni, hogy mire lehet még használni a kriptovalutát? Hallgasd meg teljes podcast beszélgetésünket a Youtube csatornánkon!

Szeretnél többet tudni
a kriptobányászatról?

Chat with our expert

Iratkozz fel hírlevelünkre és legyél naprakész!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Terms & Conditions:*