Bitcoin, Hírek

Megnyitottuk új észak-norvégiai hosting parkunkat

A bányászgépek üzemeltetési körülményeinek kiemelten fontos szerepe van a kriptobányászatban. A tárolási helyszín és a rendszeres karbantartás a bányászgép élettartamára vannak hatással, míg a stabil áram és az internet a termelés hatékonysága szempontjából fontosak. A bányászgépek profitabilitása és a realizálható haszon szempontjából az áram költsége kiemelt szerepet játszanak, ami napjainkban az egész Európában növekvő energiaárak mellett még fontosabbá vált.

Szinte egész Európában a jelen gazdasági körülmények hatására az energiaárak jelentősen megemelkedtek, ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy a kriptovaluta bányászoknak a legjobb lehetőséget és kedvező árakat tudjuk biztosítani gépeik üzemeltetésére.

Az elmúlt időszakban sokat dolgoztunk azon, hogy Norvégia északi részén egy új kriptobányászatra alkalmas helyszínt alakítsunk ki. Örömmel mesélhetünk nektek arról, hogy Észak-Norvégiában nyitjuk meg az AsicMinerz következő kriptobányász hosting parkját.

Az új norvég helyszínen 0,095 Euró/kWh-os áram áron üzemeltetjük bányászgéped, amelyhez még egy kedvező üzemeltetési díj tartozik.

Ha érdekelnek a részletek nézd meg a hosting feltételeit és üzemeltesd nálunk professzionális bányászgéped új észak-norvégiai hosting parkunkban kedvezményes áron.

Szeretnél többet tudni
a kriptobányászatról?

Chat with our expert

Iratkozz fel hírlevelünkre és legyél naprakész!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Terms & Conditions:*