Hírek, Kadena, Termékek

Megérkezett az új generációs Goldshell KD-Box II

A Goldshell KD sorozata kifejezetten Kadena coin bányászatára alkalmas bányászgépeket kínál különböző teljesítménnyel. A Goldshell az otthoni bányászat egyik legnépszerűbb modelljét a KD-Box Pro-t fejlesztette most tovább és piacra dobta az új generációs KD-Box II-t.

Állítható teljesítmény

Az új bányászgép 5 Th/s maximális teljesítményre képes 400 Watt energiafogyasztás mellett. A gép különlegessége, hogy két teljesítmény fokozat közül is választhatnak a felhasználók, akik könnyedén be tudják állítani, hogy a maximális teljesítményen, vagy pedig 70%-os teljesítménnyel üzemeltetik a gépet (3,5 Th/s), 65%-os energiafogyasztás mellett (260 W).

Csak a belső változott

Az új gép változatlan kialakítású külsőt kapott és a súlya is változatlan. A teljesítmény növekedés (a KD Box Pro 2,6 Th/s teljesítményét a Goldshell 5 Th/s-ra növelte a KD Box II-ben) nem járt nagy mértékű zajszint emelkedéssel, ~35 dB a hangkibocsátása, így mind a méretének, mind a zajkibocsátásának köszönhetően továbbra is ideális választás otthoni használatra.

Technikai specifikáció

 • Model: KD-Box II
  Release: 2022. december
  Weight: 2,00 kg
  Noise level: 35 dB
  Fan(s): 2
  Power: 400 W
  Interface: Ethernet
  Temperature: 0 – 35 °C
  Humidity: 5 – 95%

A Kadenáról

A Kadena work of proof elven működik, vagyis a klasszikusan bányászható coinok közé sorolható. A Kadena coin speciálisan a Kadena algorimus bányászatára fejlesztett gépekkel bányászható, amilyen a Goldshell KD termékcsaládja is. A Kadena a blocklánc trilemma kérdéskörre ad végleges megoldást, miszerint a decentralizáltság, a skálázhatóság, és a biztonság legfontosabb tulajdonság hármasát úgy kell maximalizálni, hogy szinte tökéletesen tudjon működni. Ezt a problémát úgy oldották meg a fejlesztők, hogy egy új, speciális blokklánctechnológiát alkalmaztak, a blokkláncok összefonását. Ezáltal szinte ipari teljesítményt produkál a blokklánc, ami 480.000 tranzakció/másodperc volumenre képes.

Ha további kérdésed lenne a bányászgépről, foglalj időpontot személyes vagy online konzultációra szakértőinknél.

Szeretnél többet tudni
a kriptobányászatról?

Chat with our expert

Iratkozz fel hírlevelünkre és legyél naprakész!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Terms & Conditions:*