Hírek

Az idő pénz

A kriptobányászat során az állásidő fájdalmas pénzkieséssel járhat.

A kripto bányászgépek ha nem működnek, nem is termelnek, így létfontosságú, hogy a bányászgéped jó állapotban legyen, és teljes kapacitással működjön. Meghibásodások azonban előfordulnak, ezért érdemes ismerni egy profi ASIC szervizet.

Most megnézzük, hogy mi az az 5 tulajdonság, ami szerintünk a legfontosabb egy jó szerviz esetében.

1. Megbízható kommunikáció

Az ügyfélszolgálat kommunikációja kiemelten fontos a bányászgépek javítása és szervizelése esetén. Mindig nézz utána, hogy a kiválasztott szerviz, a szervizelés során, mikor egyeztet veled annak érdekében, hogy gyorsan és költséghatékonyan elkészüljön bányászgéped. Fontos, hogy a diagnosztizálástól egészen a szállításig megfelelő legyen a kommunikáció az ügyfél és a szerviz között, vagyis tudd, hogy milyen költségekre számíthatsz a javítás során, kapj információt arról, ha plusz költségek merülnek fel, valamint, tudd, hogy áll a géped javítása.

2. Költséghatékony ASIC-javítás

Amit érdemes figyelembe venni bányászgéped javításánál, az a költséghatékonyság és a gyorsaság. Ha egy gép nem működik, akkor bevételtől esel el, így érdemes figyelembe venni, hogy egy lassabb, de olcsóbb szolgáltató választása a költséghatékonyabb megoldás, vagy az, ha reális áron, de gyorsan elkészül a bányászgéped, csökkentve ezáltal a bevétel kiesést.

3. Javítás utáni tesztelés és optimalizálás

Minden bányászgép javítás esetén kiemelten fontos, hogy a gépet megfelelően teszteljék. Mindenképp olyan szervizt válasszon, ahol a javítás után elvégzik a bányászgép tesztelését.

4. Elérhető lokáció

Fontos, hogy olyan helyet válasszon gépe javítására, amely közel van a gép tárolási helyéhez, így költséghatékonyabban és gyors átfutási idővel készülhet el a bányászgépe. A legtöbb Asic bányászgép szerviz Kínában található, de már Magyarországon is elérhető professzionális Asic bányászgép javító szerviz.

5. Megfelelő tanúsítvány

Fontos, hogy az általad választott szerviz rendelkezzen a gyártók által kibocsátott hivatalos tanúsítvánnyal. Mi, az AsicMinerznél rendelkezünk például Bitmain tanúsítvánnyal, melyet közvetlenül a gyártó által nyújtott képzésen szereztünk.

Ha érdekel szerviz szolgáltatásunk, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy foglalj időpontot online tanácsadásra.

Szeretnél többet tudni
a kriptobányászatról?

Chat with our expert

Iratkozz fel hírlevelünkre és legyél naprakész!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Terms & Conditions:*