Hírek

Az AsicMinerz repair centere stratégiai partnerként működik együtt a Vipera Tech-kel

2023 januárjától az AsicMinerz végzi a Vipera Tech európai ügyfeleinek kripto bányászgép javítási és karbantartási feladatait.

Az AsicMinerznél az elmúlt években dedikált szervízcsapatot építettünk fel, hogy ügyfeleinknek segítsünk a bányászgépekkel esetlegesen felmerülő problémák javításában.

A Dubai székhelyű, Amerikában, Kanadában és Szingapúrban anyavállalattal rendelkező Vipera Computer Systems Trading kiemelkedő termékeket és szolgáltatásokat nyújt a kirptovaluták, a digitális reklám, A.I. folyamatok, a vállalati I.T. és PC játékok területén.

A Vipera az elmúlt években összegyűjtött tapasztalataink és speciális gyártói képzéseinknek köszönhetően minket választott, hogy stratégiai partnerként európai ügyfelei részére bányászgépek javításának és karbantartásának feladatait ellássuk.

James Campana, a VIPERA vezérigazgatója:

„Nagyon örülünk az AsicMinerz-zel való együttműködésnek” – mondta James Campana, a VIPERA vezérigazgatója. „A bányászgépek javításában és karbantartásában szerzett szakértelmük értékes segítséget jelent majd ügyfeleink számára, és segít nekünk abban, hogy jobban ki tudjuk szolgálni igényeiket.”

Józsa Bence az AsicMinerz alapítója:

„Izgatottan várjuk a VIPERA-val való együttműködést, és azt, hogy javítási és karbantartási szakértelmünket felajánlhatjuk ügyfeleiknek.”

A partnerség lehetőséget biztosít a Vipera Tech ügyfelei számára, hogy az AsicMinerz kiemelkedő szerviz szolgáltatásban részesüljenek, a lehető leggyorsabban.

Ha kérdésed lenne, a bányászgépek szervizelésével kapcsolatban, foglalj időpontot személyes vagy online konzultációra szakértőinkkel.

Szeretnél többet tudni
a kriptobányászatról?

Chat with our expert

Iratkozz fel hírlevelünkre és legyél naprakész!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Terms & Conditions:*